Archiv newsletterů

Soutěž v kybernetické bezpečnosti - Národní finále 2022

17-05-2022

FUTURE FORCES FORUM podporuje vyhledávání talentů a motivaci budoucích odborníků z oblasti kybernetiky. Ve spolupráci s Centrem kybernetické bezpečnosti dlouhodobě připravujeme vzdělávání mládeže. Jednou z nejvýznamnějších akcí je každoroční národní soutěž České republiky v kybernetické bezpečnosti pro žáky a studenty ve věku 9 -25 let. Tento naprosto unikátní projekt pomáhá rozvíjet nejen odborné znalosti v oblasti kybernetické bezpečnosti, ale také komunikační a prezentační dovednosti. Letošní finále proběhlo ve čtvrtek 19. 5. v Plzni za účasti 42 soutěžících. Absolutním vítězem a vítězem kategorie nad 20 let se stal Peter Melniček (Masarykova univerzita v Brně), v kategorii 15-20 let zvítězil Patrik Vácal (Západočeská univerzita v Plzni) a v juniorské kategorii do 15 let Vojtěch Čepička (Gymnázium Říčany).

Přenos z finálového studia je ke zhlédnutí na YouTube kanále FFF

Součástí národního finále byl i bohatý osvětově-odborný doprovodný program zaměřený nejen na děti, žáky a studenty, ale i širokou veřejnost:

Videopozvánka na národní finále je k dispozici zde.